Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chcete nás podporovat, nakupujte přes www.givt.cz

article preview

givt_web_petra.jpg

 

 

Přidali jsme se do projektu GIVT, díky kterému nám můžete velmi pomoci při tak běžné činnosti, jako jsou internetové nákupy. Stačí, když nákupy, které se chystáte udělat, provedete přes portál GIVT. Část peněz z vaší útraty bude darována nám!

Je to opravdu jednoduché, zabere vám to jen několik vteřin vašeho času. A co je nejdůležitější, při nákupu nezaplatíte nic navíc.

Takže pokud nakupujete přes internet nejrůznější věci od nového svetru, přes parfém, televizor, dovolenou a nebo si v zaměstnání objednáváte jídlo k obědu, máte skvělou příležitost, jak nám pomoci!

Stačí, když:

  1. Při vašich běžných nákupech na internetu navštívíte portál www.givt.cz.
  2. Zde si jednoduše vyberete e-shop, na kterém se chystáte nakoupit, a zvolíte, že chcete svým nákupem podpořit právě naši organizaci. Kliknete na tlačítko „zahájit nákup“.
  3. Na e-shopu úplně běžně nakoupíte a zaplatíte stejnou částku jako obvykle. Určité procento z této sumy ale tentokrát přispějete na provoz naší organizace!

Jak takový nákup vypadá, uvidíte v tomto videu.

Aby bylo vše ještě snazší, můžete si na stránkách www.givt.cz do prohlížeče stáhnout rozšíření, které vám tento proces zrychlí a při návštěvě zapojených obchodů vám připomene, že nás můžete podpořit.

Věříme, že si tento způsob pomáhání rychle oblíbíte stejně jako my a předem vám všem děkujeme za to, že na nás myslíte!

 
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31