Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 7. 2008 – Noční kopaná

 Již třetím rokem se v Senici hraje tzv. noční kopaná. A stejně tak jako v předchozích ročnících ani letos nemohla chybět družstva reprezentující hasičský sbor. Co se ženských družstev týče, konkurence nebyla tak silná jako v posledních ročnících. Hasičky bojovaly proti jednomu regulérnímu ženskému družstvu Blond Team a proti jednomu méně regulérnímu ženskému družstvu, ve kterém byli pouze a jenom páni, a to páni v letech (tedy ve srovnání s holkami).

Jak napovídá název družstva Blond Team, jednalo se o samé blondýny – ať už přírodní nebo „chemlonové“. Jejich hra pak odpovídala jejich barvě vlasů – kde je míč, na co tam vůbec je a co se má s ním dělat. Prostě předvedly to (některé) na výbornou, jiné ani velice nepředstíraly – prostě „bloncky“ (ani nevím, zda mám dodat, že tento tým spoustu svých členek našel právě u hasičů). Takže tedy hasičky to neměly moc těžké. Ale musím uznat, že i blondýny po prvním kole zabraly a pořádně se do toho obuly, ale už bylo pozdě. Nepodařilo se jim vyhrát ani proti druhému „neregulérnímu ženskému týmu“, a tak skončily třetí. O první místo pak zuřivě bojovaly naše hasičky, které dokázaly porazit i ony „pány v letech“, a slavnostně tak vybojovaly první místo, což se náležitě oslavovalo a to pěkně dlouho – až do rána!

Ale i hasiči si nevedli špatně. Zatímco holky zde byly jako exhibice a zpestření programu, kluci to měli těžší. Hráli minimálně tak, jako by se jednalo o pohár UEFA. Mezi soutěžícími byla dvě mužstva malé kopané, házenkáři a ještě dvě další. Přestože to nebyla lehká situace, tak se hasičské družstvo probojovalo až do první trojice. Tam však nestačilo na družstvo malé kopané, a tak se museli kluci spokojit s druhým místem. Ale i stříbrná medaile je pěkná, nebo ne?

(Navíc stříbro je teď IN a vypadá lépe než zlato J) 

 

-LV-

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31