Jdi na obsah Jdi na menu
 


   XI. Hasičský ples 2014

XI. Hasičský ples 2014

Naše tradiční hasičská „megapárty“ je již minulostí, ale nic nám nebrání si ji připomenout fotkami a také několika záznamy (budou dodány po zpracování). Letos už po jedenácté jsme se rozhodli připravit ples, na který jen tak někdo nezapomene.
Drobné přípravy, které začaly několik dní dopředu, vyvrcholily v pátek v odpoledních hodinách. I letos bylo nachystáno mnoho jídla a pití, aby žádný z našich hostů nijak nestrádal. Rychle ještě doladit drobné detaily a honem domů, připravit se na večer. Toho času opravdu moc nebylo a tak jestli jste někdo našel na nás nějaké drobné nedostatky, tak nám je prosím odpusťte.
V podvečer se začala chystat a také ještě dolaďovat hudba, aby všechno klaplo, jak mělo. Kdo náš ples navštěvuje pravidelně, tak ví, že u nás hraje již několikátý rok skupina GALAXY. Se skupinou jsme dlouhodbě spokojeni a vždycky nám vyšli vstříc, hlavně tedy ve výběru písní. Doufáme, že i vy jste si přišli na své a dobře se bavili.
Letošní ples byl výjimečný nejen tím, že se tombola losovala ve třech vstupech, ale také scénkou. Díky štědrým sponzorům, kteří nás obdarovali pěknými cenami do tomboly, se nám povedlo také sehnat dostatek financí nato, aby se z našeho tanečního parketu stal na několik minut plavecký stadion a mohlo se tak uspořádat číslo synchronizovaného plavání v podání našich světoznámých aquabel. Vystoupení to bylo opravdu excelentní a tak mnohokrát děkujeme, že k nám do vesnice mohla taková známá jména ve vodním světě zavítat. Vystoupení, které bylo na vysoké úrovni, můžete shlédnout na videích pod článkem. Věříme, že se opět ze srdce zasmějete a v příštím roce se opět setkáme na již XII. Hasičském plese.

Zuza

 

 
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30