Jdi na obsah Jdi na menu
 


VIII. Hasičský ples, aneb "HASIČI MAJÍ TALENT"

VIII. HASIČSKÝ PLES

Největší kulturní akcí pořádanou naším sborem je kromě hodů i již tradiční Hasičský ples. Ten letošní, s pořadovým číslem VIII, se konal v pátek 21. 1. 2011. Než ale všechno začalo, předcházela tomu celotýdenní příprava v podobě zařizování, nakupování, předprodeje vstupenek, navážení a všelijakého chystání. Nakonec se vše stihlo včas a tak v pátek kolem osmé hodiny večerní mohl ples vypuknout.
Úvod patřil starostovi sboru, který všechny přivítal, řekl co a kde vypít a sníst, představil kapelu Citrus a slíbil, že i letos bude vystoupení ve vlastní režii našeho sboru. K letošním novinkám patřil bar s míchanými nápoji, který vzbudil zasloužený ohlas.
Ples se pomalu zahříval na provozní teplotu a netrvalo to ani tak dlouho a najednou to tu bylo. Stalo se už dobrým zvykem, že inspiraci pro vystoupení si bereme z nějakého toho televizního pořadu. Letos to tedy nemohlo dopadnout jinak, než že zparodujeme nějakou talentovou soutěž. Ano téma letošního plesu bylo „HASIČI MAJÍ TALENT“. Uvádění pořadu se ujal náš starosta, coby rozpolcená osobnost někde mezi Martinem „Pyco“ Rauschem a Jakubem Prachařem. Samozřejmě tu nechyběla ani originální porota ve složení Kraus, Bílá, Slávik. Nastal čas na první soutěžní vystoupení v podání taneční skupiny „VASOVI DIVOKY KOCICÁKY“. Předvedli skvěli synchronizovaný výkon a sklidili zasloužený potlesk. Dalším v pořadí bylo taneční duo „BREJK DENZ SENICKÁ PRDA“. Svým moderním pojetím hip-hopu v retro kostýmech doslova rozjásali přihlížející obecenstvo a i u poroty pěkně zabodovali. Posledním vystoupením byl návrat někdejší MISS hasičského plesu 2006 ČESTMÍRA DROBNÁ tentokráte se svým psem KEYSI. Po rozpačitém začátku, kdy pejsek nechtěl pro samý hluk vystupovat, předvedla nakonec dvojice pěkné vystoupení v disciplíně dog-dancing. Na první pohled si získali obdiv především z řad chovatelské veřejnosti. To bylo ze soutěžních představení vše a následovalo sms hlasování a po taneční sadě v podání kapely „Citrus“ závěrečné vyhodnocení.
Před samotným vyhodnocením soutěže ještě vystoupil speciální host – skupina JEREVAN BOYS se svými TEPLÁKY. Bohužel se nepodařilo díky technickému problému vystoupení dokončit, za což se umělcům dodatečně omlouváme. Vítězem soutěže se stalo taneční duo „BREJK DENZ SENICKÁ PRDA“. Na tomto místě bych chtěl z postu starosty SDH všem vystupujícím poděkovat za jejich obětavé výkony.
Ples pokračoval dál ve svém citusovém rytmu a nadešel čas na vylosování tomboly. Toho se ujal náš velitel a bylo provedeno krátce, účelně a věcně tak, aby nezdržovalo chod plesu. Všem výhercům gratulujeme a všem našim sponzorům, kteří přispěli svými dary do tomboly ze srdce děkujeme.
Celý večer se chýlil do brzkého rána následujícího dne a najednou tu byl čas jít domů. Tak to byl v kostce ples 2011 a už teď se těšíme na ten další, zase za rok. Závěrem chci poděkovat všem organizátorům za obětavou práci a profesionální přístup.

                                                                                GbelDa



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30