Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohárová soutěž Střížov

O tom, jak byla naše děvčata ozdobou soutěže . . .

XI. ročník

pohárové soutěže v požárním sportu o putovní pohár

sv. Martina, patrona Střížova

 

   V sobotu 6.6.2009 jsme opět vyrazila na soutěž v požárním sportu, tentokrát do Střížova. Sraz jsme měli opět na zbrojnici v 9 hodin a na dvě etapy jsme vyrazili na "výlet". Ach to počasí, zase nic moc, ale aspoň nepršelo.

 

   Po příjezdu do Střížova nás opět čekalo přihlášení. Nějakou chvíli jsme si mysleli, že budou soutěžit pouze 4 družstva: kluci ze Střížova, Drahanovic a ze Senice a družstvo děvčat ze Senice. Klukům nakonec ještě přijeli soupeři, ale děvčatům už žádné soupeřky nepřijely, takže už od začátku byl alespoň jeden pohár jistý:-)).

 

   Soutěž v požárním útoku kluci zvládli skvěle, i když jim chyběl "béčkař" a pomáhal jim bartr z Drahanovic. Kluci si nakonec také odváželi pohár za 3.místo. Nedá mi to a musím pochválit děvčata. I když neměla proti komu závodit, tak to nevzdaly a oba útoky zvládly skvělé a splným nasazením s ohledem na nerovný terén.

 

   Nálada panovala celý den skvělá, přijeli se na nás podívat i někteří Seničáci (i se skvělým obědem, díky Kefi) a hlavně jeden z našich sponzorů, tak doufám, že byl s náma alespoň trochu spokojený:-)) Soutěž skončila kolem třetí odpoledne a únava po celém dnu byla na některých znát, takže jsme po vyhlášení výsledků a předání pohárů a věcných darů sbalili saky paky a jeli domů. Takže zase příště čau a požárnímu sportu zdar!

 

                                                                                              Zbořka

fotky zde

A jako BONUS premiérově i videa útoků

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30