Jdi na obsah Jdi na menu
 


  Slavné celebrity v Senici, aneb hasičský ples nezná hranice . . .

 

IX. HASIČSKÝ PLES  2012

Naší první akcí každého roku, je již tradičně Hasičský ples. Nejinak tomu bylo i letos. Na ples roku 2012 připadlo datum pátek 20. ledna. Přípravy samozřejmě probíhaly dlouho dopředu, vč. zvaní na ples neděli před termínem. Jelikož se ale blížíme k 10. ročníku, v podstatě každý už ví, co má dělat, a tak vše proběhlo, řekl bych, bez vážnějších komplikací a tím pádem v pátek od rána mohla proběhnout závěrečná a nejdůležitější část přípravy a večer kolem 20:00 hodiny mohl ples vypuknout.
   Stalo se již pravidlem, že program na plese řešíme ve vlastní režii. Na ten letošní padla volba na vystoupení známých celebrit z našeho i zahraničního showbusinessu. Podařilo se nám zajistit tyto slavné osobnosti: Věra Bílá, Ilona Czáková, Lucie Bílá, Tina Turner a taky Freddie Mercury. Nebudu prozrazovat více, vše napoví fotky pod článkem, jen dodám, že tato jména jsou prostě zárukou velkého potlesku.
    Protože však tato vystoupení nebyla zcela jistá, měli jsme v záloze oddíl Zumby s cvičitelkou Míšou. Děvčata ze sebe vydala to nejlepší a i ony sklidily velký potlesk. Vše opět dokládají fotky. Lépe to ještě bude na videu a já věřím, že se mi jej sem podaří umístit v brzkém termínu.
    Kolem půlnoci pak proběhla tombola a ples pod taktovkou skupiny Asteor mířil do svého závěru. Nezbývá tedy než poděkovat všem organizátorům, vystupujícím, skupině Asteor za mimořádné výkony a všem návštěvníkům za účast a s dobrým pocitem, že se ples líbil doufat, že příští rok na jubilejním 10. ročníku se zase uvidíme . . .

GbelDa

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31