Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. Ročník Hanácké extraligy - Cholina

Není každý den posvícení . . .

 

6. ROČNÍK HANÁCKÉ EXTRALIGY V POŽÁRNÍM ÚTOKU - CHOLINA

         Tak fajn, já navážu na Davida. Po nabitém dopoledni jsme hned po obědě vyrazili do Choliny na extraligu. Však to znáté, když si nedáte po obědě šlofíka, tak se pak dlouho vzpamatováváte:-)) No nic, jeli jsme tentokrát jenom holky, protože kluci z nějakého důvodu nemohli. A jedeeem.

         V Cholině bylo moc, moc družstev a moc, moc aut. Po tom, co Ondra zaparkoval, jsme to my zaparkovali na lavkách a čekali. Vjera nás zaregistrovala, zaplatila startovné a chvilku nato bylo oficiální zahálení soutěže. A jak říkám, bylo tam moc, moc družstev. Měly jsme přijít na řadu až poslední (31. pořadí), ale nakonec jsme soutěžily dvacátépáté. I tak jsme měly spoustu času na přípravu, hlavně psychickou. Někdo si z toho hlavu nedělal, ale u většiny panovala tréma, stres a špatná nálada už dlouho před závodem a to se projevilo i na výkonu...

         No co si budeme vykládat, dopadlo to hrozně, prostě se nám nezadařilo, kromě selhání lidského faktoru u několika závodnic, byl dalším špatným elementem silný vítr, hodně silný vítr (prostě fučelo celej den).

         A tak nemůže být každý den posvícení, že? Jen doufám, že všechny děvčata si vezmou ponaučení z chyb, které teď udělaly a další závody už budou O.K. Špatnou náladu z neúspěchu si většina vynahradila večer buď na zábavě v Cholině, nebo na Nebratrech v Náměšti...a myslím, že vynahradila hodně:-))

         Děvčata, hlavy vzhůru! Příště jim to natřeme! A doufám, že nás přijede příště podpořit více bratrů a sester, ju?:-))

                                                                                                       Zbořka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 


Messenger



Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30